Bij Hawkins Education kan uw kind bijles Engels volgen. Lucy Hawkins, op richter van Hawkins Education, heeft veel ervaring met lesgeven op het voortgezet onderwijs. Daar merkte zij dat veel leerlingen een achterstand hebben met Engels en veelal niet genoeg aandacht krijgen. Soms was de achterstand al opgelopen op de basisschool. Als uw kind bij Hawkins Education bijles Engels volgt zal hij of zij klaar zijn om het snelle tempo van het voortgezet onderwijs en basisonderwijs weer bij te houden. Geen paniek meer over sch riftelijke overhoringen en proefwerken!

Het Engels van uw kind zo weer op niveau

Herkent u de volgende zaken bij uw kind?

  • Mijn kind heeft net even wat meer aandacht nodig om de Engelse les te begrijpen.
  • Mijn kind kan goed leren, maar het tempo bij de lessen Engels ligt net wat te hoog. Hij of zij heeft iemand nodig die hem of haar de lessen net iets langzamer uitlegt.
  • Mijn kind begrijpt veel Engels maar kan wat ondersteuning bij het uitspreken gebruiken.
  • Mijn kind kan goed Engels spreken, maar heeft iemand nodig die hem

    Bijles Engels basisschool

    of haar de grammatica rustig uitlegt.

Bij Hawkins Education krijgt uw kind één op één aandacht. Lucy Haw kins geeft bijles in Engelse grammatica en Engelse conversatie. Bij Hawkins Education kan uw kind Engels leren door middel van privélessen of in kleine groepjes van maximaal 5 kinderen.

Bijles Engels basisschool

Wij geven ook Engelse les voor kinderen op de basisschool. Op veel basisscholen wordt er al Engelse les gegeven aan de kinderen. Kinderen leren snel een taal, maar ook op dit niveau kunnen sommige kinderen al wat bijles gebruiken. Bij Hawkins Education wordt uw kind op een leuke manier klaargestoomd voor het voortgezet onderwijs. Een goede start is meer dan het halve werk!

Bijles Engelse vwo, havo, mavo, vmbo

Bij Hawkins Education wordt bijles Engels aangeboden dat past bij elk niveau of het nu vwo Engels, havo, mavo of vmbo is. Voor de kinderen die in het laatste jaar van hun school zitten, bieden wij apart examentraining aan. Op die manier kan uw kind zonder stress aan zijn examen beginnen. Ons team bestaat uit universitair opgeleide professionals die op de diverse niveaus les kunnen geven.

Bijles of privéles Engels in Amsterdam, Haarlem, Purmerend en omstreken

Hawkins Education wordt geleid door Lucy Hawkins. Hawkins Education geeft bijles in Haarlem, Amsterdam, Purmerend en Beemster voor zowel kinderen op het voorgezet onderwijs als op de basisschool.

Vraag vrijblijvend informatie

Vraag vandaag vrijblijvend informatie aan. Wij geven privéles Engels en Engels in kleine groepjes, zodat uw kind altijd de aandacht krijgt dat het nodig heeft. bijles Engels

Dit is wat leerlingen zeggen

Toen ik rond een jaar of 9 was, had ik een vriendin van Amerikaanse afkomst. Elke keer als ik bij haar thuis was of ik haar met haar ouders hoorde praten, was ik erg geïnteresseerd in de Engelse taal, en wou ik dus erg graag Engels leren. Mijn ouders vonden het ook een goed idee, omdat de taal erg handig is voor mijn toekomst, en zo ben ik dus begonnen Engelse lessen te volgen bij Lucy. Lucy gaf mij erg goede lessen, en ik heb ontzettend veel bij haar geleerd. Naast de leerzame lessen, vond ik het ook altijd erg leuk om bij Lucy langs te gaan. Tijdens de lessen dronken we groene thee en aten we iets lekkers. Bij het begin van de les vertelde ik in het Engels hoe het met mij ging, tot dat zij de thee had voorbereid. Eens in de zo veel tijd bereidde Lucy ook lessen voor, waarbij we dan bijvoorbeeld gingen koken, hierbij moest dan wel in het Engels gepraat worden. Dit vond ik altijd ontzettend leuk en leerde er ook nog veel van. Mede door Lucy, die mijn interesse in de Engelse taal heeft aangewakkerd, ben ik later op de middelbare school TTO (Tweetalig Onderwijs) gaan volgen. Doordat Lucy mij een goede basis van de Engelse taal had meegegeven, had ik een voorsprong op mijn medeleerlingen. Ook bleef zij mij helpen tijdens de eerste jaren van de middelbare school, waardoor de lessen die mij in het Engels werden gegeven op school veel makkelijker afgingen. Nu, ik bijna klaar ben de middelbare school, heb ik al mijn diploma voor het Anglia en Cambridge examen, en ga ik als afsluiting van de middelbare school ook het IB-examen afleggen. Dit heb ik allemaal kunnen bereiken, mede met dank aan Lucy, die mij leerzame, interessante maar ook erg leuke lessen heeft gegeven.

– Sara

In de aanloop naar het eindexamen Engels, tijdens mijn middelbare schoolperiode, heb ik meerdere bijlessen Engels gevolgd bij Lucy. Deze bijlessen waren voor mij bedoeld als voorbereiding op het eindexamen Engels. Soms kreeg ik één op één bijles, soms met andere leerlingen. De bijlessen waren afwisselend en gericht op de ondersteuning die ik persoonlijk nodig had. Ook kreeg ik huiswerk mee, waaronder oefenopgaven voor begrijpend lezen in het Engels, waardoor ik mij thuis verder kon voorbereiden op het eindexamen Engels. Tijdens de les namen wij dan het huiswerk weer door. Door deze bijlessen Engels heb ik mijn eindexamen Engels in één keer gehaald.

– Rodi

Voor mijn Havo eindexamens heb ik bijles voor het vak Engels gekregen van Lucy Hawkins. Ik had bijlessen genomen omdat ik moeite had om Engelse examenteksten snel te kunnen lezen en ze goed genoeg te kunnen begrijpen om de examenvragen te maken. Ik wilde graag leren hoe ik het best een groot stuk tekst aan zou moeten pakken op het examen; hoe ik snel antwoorden op kan zoeken in de tekst en hoe ik examenvragen volledig moet beantwoorden. Dankzij de bijlessen heb ik die vaardigheden kunnen trainen, doordat ik daar veel mee had geoefend. Door het vele oefenen en de persoonlijke feedback die ik kreeg tijdens de bijlessen, kreeg ik meer tekstinzicht. De sfeer tijdens de les was fijn, omdat het in een kleine groep wordt gegeven. Er is daardoor veel ruimte voor persoonlijke feedback en daarnaast kon ik van de vragen die de andere bijlesleerlingen stelden ook veel leren. Kortom, de bijlessen hadden mij zeker geholpen om mijn tekstinzicht te verbeteren en ik kon met een zelfverzekerd gevoel mijn examen maken. Het resultaat is dat ik het vak, waar ik het minst goed in was, ook in een keer had gehaald!

– H.N.T. Bui.