Slider

Hawkins Education biedt diverse trainingen aan. Op deze pagina vindt u per pakket een beschrijving . Heeft u naar aanleiding van het lezen van de tekst nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Pakket 1: Cambridge English en Business English:

Hawkins Education biedt verschillende trainingen aan op verschillende niveaus, zowel incompany als privé. Wij bieden verschillende pakketten aan afhankelijk van de behoeften van u en uw bedrijf.

Met andere woorden, op maat gemaakte trainingen. Daarnaast kunt u kiezen om een officiele Cambridge certificaat te halen. The sky is the limit!

Pakket 2: Engels voor groep 8:

Hoe vaak gaan kinderen met buikpijn naar school? De oorzaak is vaak dat leerlingen het tempo niet bij kunnen houden, zeker voor Engels! De oorzaak is vaak omdat zij niet de juiste voorbereiding hebben gehad in het basisonderwijs. Bij Hawkins Education wordt uw kind op een leuke manier klaargestoomd voor het voortgezet onderwijs.

Lees verder

 

Pakket 3: Ondersteuning in het voorgezet onderwijs

Lucy Hawkins heeft veel ervaring met lesgeven op het voortgezet onderwijs. Daar merkte zij dat veel leerlingen een achterstand hebben en niet genoeg aandacht krijgen. Als uw kind bij Hawkins Education lessen volgt zullen zij klaar zijn om het snelle tempo van het voortgezet onderwijs weer bij te kunnen houden. Geen paniek meer over schriftelijke overhoringen en proefwerken!